Natti Natti mitt i natten

Nu ska jag sova, Kom precis hem från L.F en av de bästa helt enkelt. Försökte fixa lite studentplakat men vi kom inte fram till något slutgiltligt svar.
Han även med ett Heroes avsnitt :) Som vanligt. Nu ska jag nana. Imorgon är det valborg och då blir det grillning at my place.
Tror det kan bli iktigt trevligt/najs/ball eller vilken sinnes stämning vi nu vill.


























Över och ut!

Varför laggar the hills?!

The Hills - MTV Shows
I made it work here! I ROCK!

Jag måste ha dessa. Jag MÅSTE! WAOO!

C O O L A ! ! ! ← Klicka BENGAN!


AIK - Askims Idrotts klubb - Alkisarnas interna klubb

Myspys på högsta nivå. Jag och S.H testade att träna med Askims damlag (läs. Flicklag). Det var en så sjukt härlig känsla att komma ner till klubbstugan igen. Det luktade precis likadant, alla mina minnen var kvar. Jag blir glad bara jag tänker på det! Det pirrade lixom till i magen. Sedan att till och med en av något pojklags tränare kom ihåg mig från askims tiden gjorde det hela ännu lite bättre! Kvaliteten på laget var svår att avgöra spelmässigt. Vi gjorde två övningar och de var tydligen nya för laget så det var lite kaos. Men vi ska ge det en chans till. Verkade som om tränarna tyckte om oss i alla fall. Märks att tjejerna är 4 år yngre. Vi diskuterade om vi var likadana i den åldern, vi kom fram till
1. Jag var det
2. S.H var det inte

Nu ska jag ringa min baby. Saknar honom! ♥

Ps. Tappade bort mobilen idag och måste bara säga att personalen på min skola är änglar. TACK för hjälpen!


Jesus Amalia!

Jag har haft lite alla möjliga panik orsakade sjukdomar. MIN MOBIL försvann. Personalen på min skola är så otroligt snälla och hjälpsamma! Det är galet! Dom hjälpte mig att ringa efter den, jag fick skicka sms, och de grävde i soffor och tog mitt hem nummer och hela faderattan.
Jag hitta den dock inte.
När jag sedan kommer hem ringer lilla Nicke Picke och han hade min mobil! THANK GOOD! Nu kan jag slappna av igen. Pust! Men nu får jag inte tag på S.H, Vi ska sparka boll med AIK i kväll och jag har noll koll på allt. No flow.


Tomt.

Det är ensamt just nu.
Jag och tvn.
Jag och Larsa.
Jag saknar Johan.
Jag saknar CC och Nora.
Jag saknar Mamma.
Jag saknar Pappa.

Jag är deppig idag helt enkelt.

<3

Jag är så kär i dig att jag skriver det på varenda sten, jag hoppas du får en i huvudet så du förstår hur jag känner!

<3

Jag vet, den är gammal, men den är bra!


You are worth a million $

Det spela ingen roll att kompisar kommer hit och hälsar på och gör mig sällskap. Den enda som jag vill ha här är min älskade J. Jag saknad gör att jag får ont i magen. Det kan i och för sig delvis bero på att jag endast ätit Orios under dagen. Jag behöver lite närhet. Vad behöver man göra för att få hem sin älskling? Några tips?
Han är oersättlig. Det spelar ingen roll vad folk tycker, han är VÄRLDENS bästa och jag Älskar honom över allt annat. Han är min prins!


.

Mjau!

Kurrkurr det är fint väder. Jag sitter på våran balkong med ett glas vin i handen, lyssnar på nrj och gillar livet bara. Ska snart möta upp nga Ladies i stan och kanske även 2 klassisar. Våran klass är ingen "vi-hänger-på-fritiden" klass så det återstår att se om vi kommer lyckas med den delen av planen. Hoppas det för det kommer bli riktigt najs i så fall. Ska dricka upp detta nu och börja fundera på det praktiska.





























adios.

Mekaniska vågor

EGENTLIGEN borde jag plugga mer men jag orkar inte. Det lockar mer att åka hem till Mr L och höra hur allt gick under gårdagen på fotbollscuppen. HUM HUM HUM. Svårt beslut...NOT!
SO LONG FUCKERS

sosososol

Soligt och fint idag! Sol är något som också är gott att blanda med lime, men Sol som i ölen Sol. Låter kanske som om jag bara dricker öl nu, men så är det inte. Dock kan man tro det nu. I min kyl kan man just nu hitta 6 öl och 1 liter apelsin juice. JÄJÄJÄ!

Mekaniska vågrörelser väntar och bara så du vet, Massan i en pendel spelar ingen roll om det är en viktlös pendel. Det är SNÖRET som gör det. Bara så du vet. CIAO


Grafikkort

Min kära vän S ringde igår. Hon berättade att hon hade bytt grafikkort. Hon var jättestolt och det är inte konstigt eftersom hon är totalt obegåvad när det gäller teknik. Hon vet i princip hur man sätter av och på tvn. Bara för att kolla om hon visste vad hon gjorde frågade jag lite onödiga frågor gällande grafikkortet. Hon kunde inte svaret på någon.
Pga detta måste hon då berätta sanningen som egentligen är att Dell suport kom förbi tidigare och bytte det åt henne.

Men tro pelle det att mitt grafikkort krånglar också. Jag har ett fint vågrätt streck MITT på skärmen, 1 px stor. TACK, verkligen. MEN det kommer och går som det vill. Snobb fasoner är var det är. Antingen får det stanna eller försvinna.


























Damp.

Lime

Lime, Mums. Lime i allt är mums. Hade jag varit en frukt hade jag varit en lime. En grön lime. LIMEGRÖN lime. Bara så ni vet.
Lime är bra på sjukt många sätt. Gott i öl. Gott i drinkar. Gött i mat. Gott i efterrätter. Kan man begära något mer av ett livsmedel. Limens bästa vän är Corona. Mina Barn ska nog heta lime och Corona.
Bra tanke. Nu efter hård tankeverksamhet är jag värd att sova, utan att läsa fysik. Bara jag och tvn. Japp.

















Mjau.

Mums


Kladdkaka x 4

Har precis gjort klart min super kladdkaka. Den är spetsad med Dumle, Marianne, Polly och Hemkola. MUMS. Jag vet inte vad som händer idag. ½ av mig är trött, ½ av mig är lite små deppig. Gick inge vidare på högskoleprovet, så jag drar ner mig själv så lågt jag bara kan. Det är så jag jobbar. Antingen eller, Super glad, jätte depp. Trött, pigg. who cares? ingen antar jag.

That's it. Nu ska jag tröst äta.

Sömnlöshet

----------------------------------------------------------------------------------
Sömnlöshet är att tillfälligt eller mer varaktigt inte kunna, eller ha problem med att sova.
----------------------------------------------------------------------------------

Det är precis så det är nu. Jag har försökt trötta ut mina mörkt bruna ögon genom att vila dessa på Americas Next Top Model, men det fungerar inte. Dessa hysteriska brudar tar inte musten ur mig. Jag borde sova, och om jag inte sover borde jag studera. Matematikens mysterier eller datorns virrvarr av bussar, portar, minnen och chips. Provet jag idag skolkade från kommer behövas göra, men den dagen den sorgen? Mitt största problem just nu är att försöka sova. Det är väldigt svårt när man är van vid att den man älskar ligger bredvid en med sin nakna kropp tryckt mot sig själv. Det är trygghet. Jag spelade ett spel en gång. Jag fick då frågan vad jag tyckte om mest att göra med min älskling. Meningen var att jag och min älskling skulle skriva samma svar, men så blev det inte. Han skrev att han trodde jag tyckte det var när vi var på äventyr och resor tillsammans, vilket jag måste säga att det tycker jag otroligt mycket om. Mitt svar var när vi sover. Det låter kanske konstigt, oromantiskt eller rent av elakt, men den trygghet jag känner när vi sover bredvid varandra är obeskrivlig.

Trygghet är nog det jag värderar högst i ett förhållande.

Nu svävade jag iväg, bort, långt bort men vad gör det egentligen? Ingenting så länge som det bara är jag som läser. Jag ska ropa på John Blund nu. Han får söva min kropp som skriker
efter närhet från min J.

Puckon

Ja, under trevliga studer i gott sälskap kan man komma att diskutera det mesta.
Vi kom in på ett hett samtalsämne i lördags och det gällde Puckon och hur många vi möter varje dag i våra liv. Alla hade vi våra egna berättelser, om det ena och det andra, men jag undrar om det inte skulle bli en bra serie? En liknande idé som Sveriges värsta bilförare, Varför då inte Sveriges största pucko. Jag hade gladeligen ställt upp som programledare för att håna dessa människor.
Jag bara ÄLSKAR skade glädje.

RSS 2.0